Roberta Melquiades Silva de Andrade
Instituição:
Universidade Federal do Rio de Janeiro
Centro:
Campus de Macaé
Unidade:
Direção Geral/Macaé
Departamento:
Docentes do Campus UFRJ/Macaé
Formação:
-
Universidade Federal do Estado do Rio de Janeiro
Programa de Pós-Graduação em Alimentos e Nutrição | Doutorado | 2015 - 2020
-
Universidade Federal do Estado do Rio de Janeiro
ALIMENTOS E NUTRIÇÃO | Mestrado | 2012 - 2014
-
Universidade Federal do Estado do Rio de Janeiro
Nutrição | Graduação | 2005 - 2009
Laboratórios:
Nenhum laboratório cadastrado
Nuvens de Palavras:
Artigos:
(66.67% artigos com DOI)
Titulo | DOI | Ano |
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Potential prebiotic effect of fruit and vegetable byproducts flour using in vitro gastrointestinal digestion | 10.1016/j.foodres.2020.109354 | 2020 |
Bioaccessibility of Bioactive Compounds and Prebiotic Properties of Fruit and Vegetable By- products - Mini Review | 10.2174/1573407216666200319102220 | 2020 |
Development and Characterization of Edible Films Based on Fruit and Vegetable Residues | 10.1111/1750-3841.13192 | 2016 |
Functional capacity of flour obtained from residues of fruit and vegetables | 2014 | |
Formulation and characterization of functional foods based on fruit and vegetable residue flour | 10.1007/s13197-013-1061-4 | 2013 |
Use of medicinal plant in the manufacturing of energetic cookies | 2011 |
Eventos:
(0.00% eventos com DOI)