Carla Loureiro Mourilhe Silva

Instituição:

Universidade Federal do Rio de Janeiro

Centro:

Centro Universitário e Correlatos

Unidade:

Instituto de Psiquiatria

Departamento:

Serviço de Assistência Psiquiátrica/IPUB

ORCID:

https://orcid.org/0000-0003-3636-1329


Formação:
  • Universidade Federal do Rio de Janeiro

    Nutrição | Doutorado | 2017 - 2021
  • Universidade do Estado do Rio de Janeiro

    Curso de pós-graduação em fisiopatologia clínica e experimental | Mestrado | 2006 - 2008
  • Universidade Estácio de Sá

    Nutrição | Graduação | 1998 - 2002
Laboratórios:
Nenhum laboratório cadastrado
Nuvens de Palavras:
Artigos:

(100.00% artigos com DOI)

Titulo DOI Ano
Food Consumption during Binge Eating Episodes in Binge Eating Spectrum Conditions from a Representative Sample of a Brazilian Metropolitan City 10.3390/nu15071573 2023
Hyperpalatable Foods Consumption in a Representative Sample of the General Population in Brazil: Differences of Binge and Non-Binge Eating Meals 10.3390/bs13020149 2023
Tratamento nutricional no transtorno alimentar restritivo evitativo: uma revisão integrativa 10.25118/2763-9037.2023.v13.453 2023
Validation of the Brazilian version of the Short Inventory of Grazing (SIG) 10.47626/2237-6089-2022-0492 2022
Reliability of the Brazilian version of the questionnaire on eating and weight patterns-5 (QEWP-5). 10.1007/s40519-020-01072-6. 2021
An evaluation of binge eating characteristics in individuals with eating disorders: A systematic review and meta-analysis 10.1016/j.appet.2021.105176 2021
Concurrent validity of the Brazilian Portuguese version of the Questionnaire on Eating and Weight Patterns-5 (QEWP-5) in the general population 10.1016/j.eatbeh.2021.101571 2021
Cross-cultural adaptation of the Brazilian version of the Questionnaire on Eating and Weight Patterns-5 (QEWP-5) 10.1590/2237-6089-2019-0029 2020
O papel do nutricionista na avaliação e tratamento dos transtornos alimentares 10.25118/2763-9037.2019.v9.51 2019
Eventos:
Nenhum evento cadastrado
Publicações:
Minha Rede: