Beatriz do Nascimento Corrêa dos Santos
Instituição:
Universidade Federal do Rio de Janeiro
Centro:
Campus de Macaé
Unidade:
Direção Geral/Macaé
Departamento:
Docentes do Campus UFRJ/Macaé
Formação:
-
Universidade Federal do Rio de Janeiro
Ciência de Alimentos | Doutorado | 2011 - 2015
-
Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Rio de Janeiro
Pós-graduação em Segurança Alimentar e Qualidade N | Especialização | 2009 - 2011
-
Universidade Federal Fluminense
Ciências Aplicadas a Produtos Para Saúde | Mestrado | 2009 - 2011
-
Universidade Gama Filho
Pós-graduação em Personal Diet em Nutrição | Especialização | 2008 - 2010
-
Universidade Federal Fluminense
Nutrição | Graduação | 2003 - 2008
Laboratórios:
Nuvens de Palavras:
Artigos:
(66.67% artigos com DOI)
Titulo | DOI | Ano |
---|---|---|
Unripe banana biomass as a dairy fat partial replacer in vanilla homemade ice cream | 2023 | |
Tecnologia e Qualidade de Leite | 2022 | |
Antioxidative effect of Arthrospira platensis biomass on the lipid oxidation | 10.22239/2317-269x.00887 | 2017 |
Biomass production by Arthrospira platensis under different culture conditions | 10.1590/1678-457x.6421 | 2015 |
Production of phycobiliproteins by Arthrospira platensis under different lightconditions for application in food products | 10.1590/1678-457x.6463 | 2015 |
Effect of calcium addition and pH on yield and texture of Minas cured cheese | 10.1590/S0102-09352013000200042 | 2013 |
Eventos:
(0.00% eventos com DOI)