Ana Luísa Kremer Faller
Instituição:
Universidade Federal do Rio de Janeiro
Centro:
Centro de Ciências da Saúde
Unidade:
Instituto de Nutrição
Departamento:
Departamento de Nutrição Dietética/I Nutr
Formação:
-
Universidade Federal do Rio de Janeiro
Nutrição | Doutorado | 2008 - 2012
-
Universidade Federal do Rio de Janeiro
Nutrição | Mestrado | 2006 - 2007
-
Universidade Ibirapuera
Nutrição Clínica Funcional | Especialização | 2005 - 2007
-
Universidade Federal do Rio de Janeiro
Nutrição | Graduação | 2001 - 2004
Laboratórios:
Nenhum laboratório cadastrado
Nuvens de Palavras:
Artigos:
(82.61% artigos com DOI)
Titulo | DOI | Ano |
---|---|---|
Validation of the Brazilian version of the Short Inventory of Grazing (SIG) | 10.47626/2237-6089-2022-0492 | 2024 |
Jabuticaba ( ) peel and seed powder associated with bioprocessing improves functional and nutritional quality of whole¿wheat bread | 10.1111/ijfs.16303 | 2023 |
Abordagem da nutrição clínica funcional na dermatite atópica | 10.34117/bjdv8n5-392 | 2022 |
Relação entre Síndrome Metabólica e transtorno de compulsão alimentar | 10.34119/bjhrv5n5-209 | 2022 |
Gut Microbiota Profile in Adults Undergoing Bariatric Surgery: A Systematic Review | 10.3390/nu14234979 | 2022 |
Association between Ultra-Processed Food Consumption and Excess of Weight in Women with Endometrial Cancer | 10.1080/01635581.2021.1944230 | 2021 |
Trajetória dos cursos de graduação do Instituto de Nutrição Josué de Castro: 75 anos de história | 10.12957/demetra.2021.61215 | 2021 |
Trajetória, avanços e perspectivas da pós-graduação no Instituto de Nutrição Josué de Castro, Universidade Federal do Rio de Janeiro | 10.12957/demetra.2021.61187 | 2021 |
Spices addition as strategy for polyphenol increase in baked product | 10.33448/rsd-v10i3.12869 | 2021 |
Impact of intermittent fasting on the body weight of overweight and obese individuals | 10.1590/1806-9282.66.2.237 | 2020 |
PERFIL E CONHECIMENTO DE NUTRICIONISTAS PRESCRITORES DE ALIMENTOS FUNCIONAIS | 2020 | |
Berries and leukemia: a systematic review of experimental studies and the in vitro effect of ellagic acid on chronic myeloid leukemia cells | 10.34119/bjhrv3n3-042 | 2020 |
FODMAP Rich Foods Intake Related to GastrointestinalSymptoms in Healthy Adults | 10.17554/j.issn.2224-3992.2019.08.840 | 2019 |
Avaliação do Teor de Compostos Fenólicos e Efeito Anti-Glicação da Polpa de Açaí Congelada | 2016 | |
Compostos Fenólicos e Capacidade Antioxidante de Sucos Mistos | 2016 | |
Feijoada whole meal shows higher in vitro antioxidant activity than combination of individual ingredients | 10.1016/j.lwt.2015.04.002 | 2015 |
Papel da microbiota gastrointestinal sobre a hipertensão e o impacto da modulação dietética | 2015 | |
Cellular Antioxidant Activity of Whole Meal Coupled with an in Vitro Digestion | 10.1021/jf300602w | 2012 |
From the market to the plate: Fate of bioactive compounds during the production of feijoada meal and the impact on antioxidant capacity | 10.1016/j.foodres.2012.08.008 | 2012 |
Original article: The effect of freezing at ?18?°C and ?70?°C with and without ascorbic acid on the stability of antioxidant in extracts of apple and orange fruits | 10.1111/j.1365-2621.2010.02333.x | 2010 |
Polyphenol content and antioxidant capacity in organicnext term and conventional plant foods | 10.1016/j.jfca.2010.01.003 | 2010 |
The antioxidant capacity and polyphenol content of organic and conventional retail vegetables after domestic cooking | 10.1016/j.foodres.2008.10.009 | 2009 |
Disponibilidade de polifenóis em frutas e hortaliças consumidas no Brasil | 10.1590/S0034-89102009005000010 | 2009 |
Eventos:
(0.00% eventos com DOI)