Leandra Natália de Oliveira Neves
Instituição:
Universidade Federal do Rio de Janeiro
Centro:
Centro de Tecnologia
Unidade:
Escola de Química
Departamento:
Departamento de Processos Orgânicos/EQ
Formação:
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Universidade Federal de Juiz de Fora
Química | Doutorado | 2016 - 2020
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Universidade Federal de Juiz de Fora
Ciência e Tecnologia em Leite e Derivados | Mestrado Profissional | 2013 - 2015
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Universidade Federal de Juiz de Fora
Química Bacharelado | Graduação | 2008 - 2012
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Instituto de Laticínios Cândido Tostes
Técnico em Leite e Derivados | Ensino Profissional de nível técnico | 2004 - 2007
Laboratórios:
Nenhum laboratório cadastrado
Nuvens de Palavras:
Artigos:
(82.35% artigos com DOI)
Titulo | DOI | Ano |
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Quantification of lactose and lactulose in hydrolysed-lactose UHT milk using capillary zone electrophoresis | 10.1016/j.idairyj.2020.104710 | 2020 |
Effects of enzymatic lactose hydrolysis on thermal markers in lactose-free UHT milk | 10.1007/s13197-020-04561-9 | 2020 |
FTIR-ATR determination of protein content to evaluate whey protein concentrate adulteration | 10.1016/j.lwt.2018.09.079 | 2019 |
Determination of lactose and lactulose isomers in UHT milk by CZE-UV | 10.1016/j.lwt.2019.108766 | 2019 |
Lactulose Determination in UHT Milk by CZE-UV with Indirect Detection | 10.1016/j.foodchem.2018.03.069 | 2018 |
Physico-chemical and compositional analyses and 5-hydroxymethylfurfural concentration as indicators of thermal treatment intensity in experimental dulce de leche | 10.1017/s0022029918000353 | 2018 |
Alternative method for lactulose quantification in the presence of lactose in milk using HILIC with refractive index detection | 10.1039/c7ay00890b | 2017 |
Analysis of amino acids, proteins, carbohydrates and lipids in food by capillary electromigration methods: a review | 10.1039/c5ay02736e | 2016 |
Chromophoreasy, an Excel-Based Program for Detection and Integration of Peaks from Chromatographic and Electromigration Techniques | 10.5935/0103-5053.20160076 | 2016 |
SPECTROPHOTOMETRIC DETERMINATION OF WPNI AND HMF IN UHT MILK THROUGH THE PRINCIPAL COMPONENTS ANALYSIS | 10.5935/0100-4042.20160082 | 2016 |
Avaliação da intensidade da reação de Maillard, de atributos físico-químicos e análise de textura em doce de leite | 10.1590/0034-737x201663050001 | 2016 |
Lipid Characterization of White, Dark, and Milk Chocolates by FT-Raman Spectroscopy and Capillary Zone Electrophoresis | 10.5740/jaoacint.15-083 | 2015 |
AVALIAÇÃO DO ÍNDICE DE SOROPROTEÍNA NÃO DESNATURADA COMO UM INDICADOR DE TRATAMENTO TÉRMICO PARA LEITE UHT E LEITE EM PÓ | 10.14295/2238-6416.v70i2.389 | 2015 |
Desnaturação de soro-proteínas e 5-hidroximetilfurfural (HMF) em leite UHT | 2013 | |
Raman spectroscopy as a tool for polyunsaturated compound characterization in gastropod and limnic terrestrial shell specimens | 10.1016/j.saa.2013.05.095 | 2013 |
Doce de leite: características físico-químicas e reológicas. | 2013 | |
Aspectos Tecnológicos da Produção do Leite em Pó Instantâneo | 2008 |
Eventos:
(0.00% eventos com DOI)